Even voorstellen


Mijn naam is Anrieta, jouw SLIMdiet coach

Ik begeleid dames en heren tijdens hun afslanktraject en ondersteun hen naar een gezondere levensstijl. Gewicht verliezen kan moeilijk zijn, maar is niet onoverkomelijk. Ook wanneer het streefgewicht is behaald kan men altijd een beroep op mij doen. 

Waarom ik begonnen ben met deze begeleiding? Het begeleiden van cliënten met overgewicht doe ik al ruim 17 jaar. In het begin in combinatie met sporten in een warmtecabine, later uitsluitend begeleiding afslanken met het SLIMdiet concept. De begeleiding van cliënten geeft mij de nodige energie die ik aan hun kan doorgeven om door te gaan met afvallen. Ik geef ze peptalk, tips, een luisterend oor. Na verloop van tijd zie ik mijn cliënten ook veranderen, niet alleen lichamelijk, maar ook zitten zij beter in hun vel... en dat is er zo mooi aan.

SLIMdiet coach Anrieta


En waarom ik dan nu een blog ga schrijven voor jullie?
Naast een Facebookpagina en Instagram account die PerfectPower heeft, geeft mij dat niet de ruimte om alles te kunnen delen met jullie.

Er zijn zoveel aandachtspunten en "weetjes" die met het afvallen te maken hebben, dat ik hierover graag meer aan jullie wil laten weten via een blog. Kun je het later ook altijd nog eens terug lezen.

En wil je op mijn blog reageren, dan kan dit natuurlijk.Via een comment kun je aangeven wat je ervan vindt. Je kunt mijn blogs ook delen.

Heb je een vraag over een onderwerp die nog niet aan de orde is geweest. Geen probleem. Ik beantwoord je vraag graag of misschien wel uitgebreider in een latere blog.

Dus graag tot de volgende keer :)


Terug naar het overzicht
Opbellen
E-mail