Informatie-proefmiddag SLIMdiet

Vlug in Vorm met Slimdiet

Er zijn zoveel manieren én meningen over afvallen: calorieën tellen, koolhydraatarme voeding, met "shakes"...… maar daar behoort SLIMdiet dus niet toe. SLIMdiet is niet afvallen met shakes (zoals men wel eens denkt) maar volwaardige maaltijden. Alleen onze maaltijden zitten boordevol eiwitten en dit is hét geheim om op een doeltreffende en snelle manier gewicht te verliezen.

Op 14 februari a.s. organiseer ik een informatiemiddag over SLIMdiet.Deze middag is van 13.30 - 15.00 uur in de Melkfabriek, Bruinevisstraat 32 in Bergen op Zoom. Op de 1e etage (unit 106) heb ik mijn afslankpraktijk. 

Deze middag staat in het teken van het traject dat je dient af te leggen om te komen tot jouw streefgewicht. Ik geef je de nodige uitleg, laat je enkele producten van SLIMdiet proeven, geef je tips hoe je kunt variëren met de producten e.d.

Slimdiet-producten


Ben je enthousiast (geworden) over SLIMdiet, dan wordt er een intakegesprek met je vastgelegd voor verdere uitleg, voordat je kunt beginnen met het afvallen met SLIMdiet.

De informatiemiddag is geheel vrijblijvend en geeft geen verdere verplichtingen.

Interesse? Geef je dan op voor deze middag via onderstaand contactformulier. Vermeld ook met hoeveel personen je wilt komen. Je krijgt na je inschrijving van ons een bevestiging.

Kun je 14 februari niet? Meld je dan toch aan, want een 2e informatiedag staat op de planning voor het najaar 2019.

Terug naar het overzicht


Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Opbellen
E-mail