Verantwoord afvallen


De Kerstdagen zijn weer voorbij, evenals het oudjaar/nieuwjaar. 

Met al hun gezelligheid van kerstdiners, oliebollen, biertje, wijntje hier en daar. Heb jij goede voornemens gemaakt? 

Je kleding zit wat strakker, dáár moet aan worden gewerkt! 

Maar hoe doe je dat? Verantwoord afvallen?

Man met te strak overhemd en pantalon


Verantwoord eten én afvallen zonder tekorten. Dat is verantwoord afvallen. Je neemt dié voeding dat past in een voedingspatroon dat zorgt voor voldoende vitamines e.d.  De gezonde variant dus. Let op de vetten én de suikers, want dit zijn echte boosdoeners als je gewicht wilt verliezen. Je drinkt voldoende water. Je beweegt er voldoende bij, want dat is goed voor je lichaam én geest. Bovendien levert die extra beweging ook nog eens een extra zetje op tijdens je afvaltraject.  

Een hele mond vol dus, dat verantwoord afvallen. Er zijn voldoende richtlijnen waar jij je aan kunt houden. Punten tellen of calorieën tellen, eetverslag bijhouden, maar helaas vergeet je telkens op te schrijven wat je eet en drinkt. Jammer van je inspanningen. Vetarme voeding, Koolhydraatarm gaan eten er zijn zoveel aanbevelingen om je gewicht te laten dalen. Wil jij het simpel houden? Zonder hongergevoel écht afvallen, lees dan even verder.

Appel met centimeter


Een eiwitrijk dieet biedt uitkomst in de strijd tegen de overtollige kilo’s. Ons dagelijks voedingspatroon bestaat uit koolhydraten, vetten en eiwitten. De vetten en koolhydraten hebben wij vooral nodig als energiebron. De eiwitten zijn bouwstoffen voor o.a. de spieren, haren en huid.  Wanneer je veel extra eiwitten gaat eten en de koolhydraten (suikers) en vetten achterwege laat, zal je lichaam natuurlijk eerst de voorraad koolhydraten opmaken. Wanneer deze koolhydraatreserve op is, zal het lichaam overschakelen op het verbranden van je vetten. Je neemt namelijk geen koolhydraten meer tot je , dus je vetreserves worden aangesproken. Wanneer je overgewicht hebt is dat geen probleem, die vetreserves zijn aanwezig. 

Een groot assortiment producten wat past in eiwitrijke en koolhydraatarme voeding vindt je in het afvalconcept van SLIMdiet. SLIMdiet biedt je 36 verschillende producten die je mag gebruiken tijdens je afslanktraject. Je hebt keus uit koude dranken, havermout, brood, omeletten, pannenkoeken, aardappelkoekjes, soepen, toetjes, chocoladedrank, cappuccinodrank, repen. Je hoeft alleen nog te zorgen voor de nodige groenten. Geen gedoe dus!!! Starten met de eiwitrijke voeding én de nodige groenten geeft je een superstart in het afvallen.

Assortimentdoos Slimdiet afvalconcept met alle 36 verschillende smaken


Na een paar dagen voel je je energieker en fitter. Bovendien verlies je snel de overtollige kilo's en dat geeft de nodige motivatie om door te gaan. Samen met je voeding en je eigen wil en inzet is succes en resultaat gewoon een kwestie van tijd.

Wil jij in het nieuwe jaar van start om te gaan werken aan een gewicht dat bij je past en te bouwen aan een blijvend gezonde leefstijl? Neem dan contact op met mij voor het gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kom je alles te weten wat afvallen met SLIMdiet voor jou kan betekenen.  

Je mag  telefonisch contact met mij opnemen als je meer wilt weten over afvallen met SLIMdiet. Mijn mobiele nummer is:  06-24.71.81.03. Spreek wat in als ik er niet ben of stuur een WhatsApp. Via het onderstaand contactformulier kun je  direct een gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar het overzicht  


Opbellen
E-mail