-17 kg afgevallen in 3 maanden 

 

Wauw, wat een geweldig dieet dat SLIMdiet

Ik dacht dat niets zou helpen voor mij. Maar toch! SLIMdiet is een geweldige afvalmethode met geweldige producten. 

Ik ben in november 2018 begonnen en mijn gewicht was toen 82,8 kg. Mijn stimulans om te beginnen met afvallen was, dat mijn dochter gaat trouwen in september 2019. Én ik wil graag dan 70 kg wegen. Dus ben ik begonnen met SLIMdiet, producten op eiwitbasis. Wat een keuze aan producten!

De 1e week - 4 kg. Top, dat ging goed. De 2e week -2,5 kg. Top. Maar ik ben ook wel eens 4 ons aangekomen hoor. Dat was even minder. Maar dat was vocht dat ik vasthield. Dus niet zo heel erg. Bleekselderij eten helpt dan enorm. Én ik heb een geweldige coach (Anrieta), die mij hier doorheen sleepte.

Met SLIMdiet eet je heel gevarieerd. Verschillende soorten eiwitproducten. Van koude dranken, brood, soepen, aardappel koekjes tot toetjes en nog veel meer. Én je eet hierbij ook nog eens de nodige groenten tijdens de lunch en het avondeten. Wanneer je je tussentijdse doel heb bereikt ga je de producten van SLIMdiet afbouwen en mag je bijvoorbeeld weer brood gaan eten.

dinfie-voor-afvallen-met-slimdiet


 Een nieuw en gezond eetpatroon opbouwen

dinfie-na-afvallen-17kg-met-slimdietIk eet nu helemaal zonder producten van SLIMdiet en ik eet "normaal". Je moet wel een nieuw en gezond eetpatroon opbouwen. Het gaat geweldig nu. Zit nu onder mijn streefgewicht. Ik weeg nu 66 kg en mag zelfs wat aankomen. Moet hierin nog wel mijn balans in zien te vinden, maar met mijn coach gaat dit vast lukken.

Groetjes van Dinfie


Terug naar het overzicht

Opbellen
E-mail