Femke: - 5,5 kg dankzij SLIMdiet in 5 weken!


Mijn naam is Femke Vijfhuize, moeder van 2 meiden en 39 jaar.

Hoewel ik de afgelopen 12 jr redelijk tevreden ben geweest met mijn gewicht (van 68 kg naar 55 kg) zijn er in de afgelopen 10 jr weer 5 kilo’s aangekropen. Van 55 kg naar 57 kg, van 57 kg naar 59 kg . . . en zo verder! Het is me in die al die jaren niet gelukt terug te gaan naar die 55 kg en stabiel te blijven. Het lukte me zo nu en dan een paar kilo kwijt te raken maar die zaten er met een paar weken weer aan, welbekende jojo effect. Je zou kunnen zeggen dat op de 60 kg blijven dus geen probleem bleek, haha. Ik had een boost nodig, nieuwe impuls om die 5 kilo af te vallen en dan op gewicht te blijven.

Op mijn oude vertrouwde sportclubje introduceerde Anrieta, Slimdiet. Dit zag ik als mijn boost, aanmelden was de eerste stap! Het fijne van Slimdiet vind ik dat ik niet hoeft te kiezen, niet op hoef te letten. Door de maaltijd vervangers heb je geen keuze, het is alleen de Slimdiet producten eten en afwachten, dat geeft ook een soort van rust. 

Omdat ik (maar) 5 kilo hoefde af te vallen kon ik in fase 2 beginnen waarbij in ’s avonds “ normaal” mocht eten. Dit hield in groente en vlees of vis, erg fijn want zo kon ik als lunch de “hoofdmaaltijd” gebruiken. Tijdens mijn Slim-kuur heb ik geen honger gehad, de eiwitrijke producten vullen enorm, ik had regelmatig moeite na de maximale tijd van 4 uur tussen 2 maaltijden weer iets te eten. De producten zijn lekker en voorzien in al mijn behoeften zodat ik het vrij makkelijk vol kon houden. Hartig, een lekker gebakken ei met gebakken groenten of een bolletje brood met tomaten en lente ui. Ik ben een echte zoetekauw! Ik koos in de ochtend voor havermout of een warme kop chocolademelk. Als tussendoortje een frisse shake. ’S avonds na de warme maaltijd krijg ik het moeilijk . . . dan neem ik een chocolade reep (i.p.v. van een half pak koekjes, haha) of een dessert. De toetjes vind ik heerlijk, van chocolade mousse tot vanille- of bananen toetje, je hebt keuze genoeg! Doordat de eiwitten zo vullen heb ik de hele avond een vol gevoel en pak naar niets anders meer.femke-voor-afvallen-met-slimdiet


 Niets meer aangekomen na bereiken van mijn streefgewicht.

femke-na-afvallen-met-slimdietDoor de verschillende afbouw fase ben ik na het bereiken van mijn streefgewicht niets meer aangekomen, de weg naar normaal eten wordt opgebouwd waardoor je langzaam terug gaat naar alledaagse maaltijden. De tussendoortjes van Slimdiet gebruik nog 1x per dag, in de avond krijg ik het nog steeds moeilijk en bij 1 koekje kan ik het niet laten. Ik neem dus nog steeds een reep of toetje rond 20.00 uur waardoor ik geen behoefte heb aan iets anders. Verder kan ik best een keer zondigen, uit eten of een middag lekker borrelen zonder direct een kilo aan te komen. Dat geeft aan dat mijn gewicht stabiel is, natuurlijk blijf ik er niet in hangen en zorg ervoor dat ik de dag na zo’n middag of etentje een beetje op let.

Ik zit weer lekker in mijn vel en ben weer hoe ik moet zijn! Dat irritante gevoel van die paar kilo dat altijd aanwezig lijkt te zijn is weer verdwenen, kleding zit niet meer net iets te strak, heerlijk!

Terug naar het overzicht

Opbellen
E-mail