Mijn verhaal van 15 kg gewichtsverlies

 

Ik ben Jose Goosens, 54 jaar. Ik ben op 10 april begonnen met SLIMdiet, ik woog op dat moment 95.5 kilo. Dit door gezondheidsklachten en niet goed kunnen bewegen "bij elkaar gesprokkeld". Door ook nog eens familiar belast te zijn met diabetes 2, last van mijn gewrichten moest er echt iets gebeuren. Dus toen ik op Facebook de reclame van SLIMdiet voorbij zag komen, heb nog even getwijfeld en toen toch contact gelegd met Anrieta Luijks van Perfect Power.

Echt sporten kan ik niet, dus dat was geen optie om het in die richting te zoeken. Maar toen ik de uitleg van Anrieta kreeg zakte de moed in mijn schoenen, ik mocht alleen maar groente gaan eten, en 5 x per dag een product van SLIMdiet. Ik die eigenlijk helemaal geen groente / rauwkost eter ben, maar een "prakker" en aardappelen en jus eet  en een echte snoeper, zoet / hartig enz. Gelukkig drink ik geen alcohol,  heb ook geen light drank genomen alleen heel veel water en gewoon normaal koffie.

Ik heb een knop omgezet want ik moest iets en een stok achter de deur. Ik zou voor 10 kilo eraf gaan. Heb een staafmixer gekocht, lunch en eetafspraken afgezegd, want dat werkt in stap 1 niet. Zelfs in de meivakantie stap 1 volgehouden! Na 4 weken mocht ik naar stap 2. s ‘Avonds een stukje vlees, vis of 2 eieren en 1 SLIMdiet product mocht  vervallen. En ik mocht als snack een reep van SLIMdiet nemen af en toe. En wat was dat lekker!


foto-jose-voordat-ze-ging-afvallen-met-slimdiet-producten

 Verder afbouwen van de SLIMdiet producten


foto-jose-na-15kg-gewichtsverlies

Volgens mij na 3 weken ging ik naar stap 3. Ik mocht een ontbijt toevoegen en weer een product van SLIMdiet laten vallen. En wat was dat lekker! Heb gekozen, op doktersadvies, voor koolhydraatarmbrood, en dat is echt heel lekker, haal het wel bij een echte bakker.

En ik mocht 1 stuk fruit en 1 beker zuivel. En wat is dat heerlijk na weken van alleen groente en zakjes. Vanaf stap 2 kun je ook af en toe uit eten of een lunch buiten de deur. Alleen brood en friet laat je achterwegen. Maar ik heb ervaren dat als je dat weglaat en je besteld daarvoor extra salade, kan dat altijd geregeld worden. Dus dat zijn dan trakteermomentjes voor je zelf.

Na 2 weken zat ik in stap 4. 10 kilo eraf. En toen bedacht ik mij, als ik nu nog even 5 kilo extra door zet dan is er 15 kilo af en ben ik verder van het gewicht, wat ik nooit meer wil, verwijderd. Dus contact met Anrieta gezocht, en zij vertelde dat ik terug moest naar stap 2, was even slikken, maar na 1 week mocht ik weer naar stap 3. En na 2 weken mocht ik naar stap 4. Zelfs nu ik weer op vakantie ben, is het doorgaan met lijnen gelukt.

Vandaag mijn streefgewicht bereikt, 15 kilo eraf. Heb meer conditie, meer lucht, ik kan beter bukken en ik loop inmiddels bijna iedere dag 4 km zonder adem tekort te komen. Ik ben helemaal blij. En wat zo fijn is: je kan/mag nadat je op gewicht bent, een “balansdag” in bouwen b.v. 1x per week. Dus spring je een keer uit de band, even een dag pas op de plaats. En je blijft nog een aantal maanden onder controle met je gewicht.

Het voordeel van Slimdiet

 ik het grote voordeel vindt van dit dieet, is dat het door het stappenplan je eetpatroon langzaam verandert. We weten allemaal: ieder pondje gaat door het mondje. Dus minder eten helpt even maar je komt weer net zo snel aan. Maar door dat je nu een aantal maanden anders leert eten, wordt je er bewust van wat je normaal allemaal zonder na te denken in je mond stopt en nu ben je bewust van wat je eet.         

Het  heeft voor mij gewerkt, ik heb meer energie voel mij heel goed, en de begeleiding is fantastisch!
Dus wil je echt gaan voor een goed gewichtsverlies aarzel dan niet langer dit is de kans.

Bedankt SLIMdiet en zeker bedankt Anrieta voor de steun en support, je zal je best eens achter je oren hebben gekrabd als ik weer met een lijstje vragen kwam.

MVG Jose Goosens

Terug naar het overzicht

Opbellen
E-mail