20 kg afgevallen bij PerfectPower

 

Na honderden pogingen weer eens wat aan mijn gewicht te gaan doen, die allemaal uitliepen op een fiasco, kwam opeens bij het sporten bij Anrieta, SLIMdiet in beeld.

Reeds eerder was ik bij PerfectPower al kilo's afgevallen. Echter was is weer teruggevallen in mijn oude leefpatroon en geloof me, dat is dus niet altijd heel erg verantwoord (lees: niet verantwoord en ik eet dan dus veel wat niet erg goed voor me is). Gevolg was hiervan dat alle kilo's er weer aan zaten. Enige voordeel dat ik nog wel had, is dat ik ben blijven sporten en dat het dus allemaal wel "compact" aan mijn lijf vastgeplakt zat. Desalniettemin nog steeds veeeeeeel te dik! Maar goed, de kilo's moesten er wel af en ik had op dat moment zelf niet de discipline om me aan goede leefgewoontes te houden. Slap, ik weet het, maar het was wel zo.

weegschaal-met-voet-en-centimeter


Na honderden diëten nu wel een goed resultaat met Slimdiet?

SLIMdiet.. Tja, ik had natuurlijk heel veel bedenkingen, want zoals zovelen onder ons heb ik reeds een verleden met honderden diëten achter de rug met uiteraard niet altijd het gewenste resultaat. Toch besloot ik om dit dieet het voordeel van de twijfel te geven en dat ik dit zou gaan doen.

Voor mezelf besloten te beginnen na de Vastenavend (ervoor was uiteraard gedoemd te mislukken)! Op donderdag na de Vastenavend heb ik het nodige ingeslagen en ben ik de producten maar gewoon gaan proberen. Champignonsoep.. Lekker, dacht ik, dat lust ik wel! Hierbij had ik champignons uitgebakken en deze door de soep heen gedaan. Vol goede moed eraan begonnen, maar blegh, ik vond het absoluut niet lekker. Pff, goede start, niet dus! Toch doorgezet en andere producten gaan proberen. Niet alles was even lekker, sommige dingen waren oké en andere dingen vond ik echt wel lekker.

Alleen gegeten wat ik lekker vond

Zo heb ik het uiteindelijk ook vol kunnen houden. Door de producten die ik lekker vond gewoon vaker te eten (het was dan natuurlijk wel eens ééntonig, maar ach, kleinigheidje blijf je houden). Toch keek ik er dan wel naar uit om weer het volgende te kunnen maken. Ook de tips en variaties van Anrieta op bepaalde producten zijn vaak eenvoudig en maken het net even wat aantrekkelijker!

Voorbeeld hiervan is het brood. Nou, geloof me, ik ben hiervan zelfs groot fan geworden en vind het echt lekker. Ik eet dat dan als ontbijt met lekkere olijfolie en peper en zout erin. Voor mij levert dat hetzelfde gevoel op als een lekker stokbroodje wat je anders tussendoor zou snaaien en wat natuurlijk NIET goed voor je is. Er staat bij elke fase dat je een hongergevoel kunt hebben, echter heb ik dat in al die tijd niet gehad. Wel heb ik altijd de behoefte blijven houden aan iets te eten wat ik heel lekker vind, namelijk chocolade. De reep met chocolade is hiervoor dan ook een hele goede uitkomst! En voor diegenen die het lekker vinden ook de chocoladedrank.


20 kg afgevallen, maar blijf op mijn gewicht letten

Nu eenmaal klaar met SLIMdiet, ben ik 20 kg afgevallen en uiteraard ben ik hier heel blij mee! Maar ik besef me heel goed dat ik er nog niet ben en wellicht er nooit helemaal zal zijn. Ik zal altijd moeten blijven opletten en altijd moeten overwegen wat ik wel of niet doe, want in mijn gebruikelijke gewoontes zit nu eenmaal ingebakken dat het alles of niets is. Ik kan dus heel moeilijk een klein bakje chips nemen. Nee, dan wil ik die hele zak leegeten. Gevolg: alles zit direct aan die heupen vastgeplakt, al kijk ik er nog maar naar !!! In mijn vakantie besloot ik dus alle remmen even los te laten en jawel 3 weken verder en 3 kilo eraan! Nu dus weer even goed opletten en weer even terug aan de SLIMdiet! Lastig, maar het komt goed!

Groetjes....NvB

Terug naar het overzicht

 


 Opbellen
E-mail